Pradžia

Franšizė

SOYA -  vienas didžiausių Azijietiškus patiekalus siūlantis restoranų tinklas Lietuvoje. Vykdome restoranų plėtrą ir siūlome naujas galimybes Jūsų esamam ar naujam verslui – įsigykite SOYA franšizę, atstovaukite vieną stipriausių ir gerausiai žinomų prekės ženklų Lietuvoje bei pasinaudokite mūsų sukaupta patirtimi.

Taip pat siūlome įsigyti ČILI TAKE AWAY bei ČILI PIZZA franšizes.

Įsigydami franšizę, gaunate:

- teisę naudotis registruotais prekių ženklais;

- patiekalų paruošimo technologiją ir receptūras;

- konsultacijas dėl restorano darbui reikalingų instrukcijų, standartų ir procedūrų;

- pagalbą diegiant maisto kokybės savikontrolės sistemą GHPT;

- pagalbą parenkant vietą restoranui;

- konsultacijas dėl technologinio projekto, įrangos ir rangovų parinkimo;

- konsultacijas dėl interjero projekto, statybinių darbų ir vidaus įrengimo;

- išsamius personalo mokymus;

- visą valgiaraštį, jo pakeitimus ir papildymus bei kainodaros principus;

- patyrusių technologų pagalbą;

- patikrintą ir patikimą žaliavų bei prekių tiekimo sistemą;

- rekomendacijas dėl rinkodaros ir komunikacijos plano bei centralizuotų reklamos kampanijų paramą;

- daug kitų dalykų, kurių reikia sėkmingai veiklai vykdyti.

Dėl išsamesnės informacijos prašome kreiptis į UAB „Azijos skoniai“ franšizinės veiklos vadovę Jolitą Balčienę tel. +370 687 24625  arba el. paštu j.salciuniene@cili.eu

DUK:

1. Ar franšizę norinčiam įsigyti asmeniui reikia turėti patirties visuomeninio maitinimo srityje?

Patirtis nėra būtina. Per keturių savaičių trukmės mokymus, mes suteiksime jums visas reikiamas žinias ir informaciją norint pradėti sėkmingą restorano veiklą. Mokymų programa apjungia viską: pradedant nuo sušių gaminimo, darbuotojų apmokymų, klientų aptarnavimo ir baigiant IT sistemų susipažinimu ir apmokymu. Ši programa skirta, kad frančizininkai būtų sėkmingi nuo pat pirmos dienos!  2. Kiek kainuoja atidaryti standartinio dydžio SOYA restoraną?

Investicijų dydis priklauso nuo atidaromo restorano tipo, lokacijos, ploto bei patalpų būklės.  Dėl detalesnės informacijos susisiekite su mumis el. paštu francize@cili.eu , mes mielai atsakysime ir patarsime į Jums rūpimus klausimus.

2. Kokie yra reguliarūs franšizės mokesčiai?

Frančizės mokestis priklauso nuo šalies, miesto, restorano tipo bei ploto. Susisiekite su mumis el. Paštu francize@cili.eu ir atsakysime į Jums rūpimus klausimus.

3 . Kaip parinkti restorano vietą?

Konkrečią restorano vietą išsirinksite Jūs, tačiau esant reikalui galime pasiūlyti savo paslaugas. Paprastai restorano patalpų dydis yra apie ~300 kv. m.. Restoranas įrengiamas judriose miesto vietose, prekybos centruose.

4. Kiek darbuotojų dirba SOYA restoranuose?

Nuo 25 iki 40 darbuotojų. Tai priklauso nuo restorano dydžio bei lankytojų skaičiaus.

5. Kokią pagalbą suteikiate franšizės pirkėjui?

Suteikiame visokeriopą pagalbą prieš atidarant restoraną ir po. Mūsų tikslas, kad jus būtumėte sėkmingi!

Prieš atidarant restoraną, Jus ar Jūsų įgaliotą asmenį mokome, kaip valdyti restoraną. Taip pat apmokome pagrindinius restorano darbuotojus (virėjus, kepėjus, vyr. padavėjus). Mūsų specialistai dalyvauja atidarant restoraną, siekdami užtikrinti, kad viskas vyktų sklandžiai.

Jums suteiksime visus restorano veiklos aprašus, kuriuos periodiškai papildysime. Mūsų specialistai periodiškai lankys Jus ir Jūsų restoraną, kad galėtų suteikti konsultacijas visais svarbiais veiklos klausimais.

6. Ar franšizės pirkėjui suteikiate finansinę paramą?

Finansinės paramos neteikiame, bet galime pasiūlyti konsultacijas dėl finansinės paramos gavimo iš bankų ar kitų įstaigų. Taip pat suteikiame teises naudotis turimomis tiekėjų nuolaidomis įrangai pirkti ir jai prižiūrėti. Turime sudarę sutartis su visomis didžiausiomis tiekimo įmonėmis pačiomis palankiausiomis sąlygomis. Jomis galėsite naudotis ir Jūs.

Tęsti apsipirkimą Apmokėti